<<< TERMÉKEK <<<Miért minket válasszon?


Árkedvezmény:
A rendszer bizonyos összeg felett automatikusan számolja kedvezményeit a termékek alapárából:
Termék összára Százalékos kedvezmény
10.000 Ft felett 5%
25.000 Ft felett 13%
40.000 Ft felett 20%
80.000 Ft felett 25%
140.000 Ft felett 30%
250.000 Ft felett
Nem minden termékre
35%
Ingyenes szállítás:
nettó 40.000 Ft összeg felett ingyen kiszállítjuk reklámtárgyait!
Ingyenes tervezés és látványterv:
A tervezés nálunk ingyenes
még akkor is, ha végül mégse szeretné az általunk biztosított minőséget és árakat élvezni!
Minőséggarancia:
Egy céget szimbolizáló reklámtárgynak vagy egy jutalomként adott ajándéknak tökéletesnek kell lennie, mivel cége megítéléséről van szó.
A reklámtárgyak nyomtatásában sok helyen gondot okoz a gyenge minőség. Egy ilyen tárgy az osztogató céget is minősíti és nem szívesen adja oda az ember ajándékba. Nálunk nem kell aggódnia, a minőségi nyomat garantált köszönhetően a prémium festékeknek, karbantartott gépeinknek és precíz szakembereinknek. Az általunk készített nyomatokra 100%-ig garanciát vállalunk.
Gyors gyártás és szállítás, Időgarancia:
Nagyon kellemetlen tud lenni, amikor egy termék tényleg határidőre kellene, de ezt a nyomda nem veszi komolyan vagy egyszerűen túlvállalja magát az anyagi érdekek miatt és csúszik 1-2 napot. Nálunk a határidő szent és sérthetetlen. Vagy nem vállaljuk el a munkát az aktuális leterheltségünk miatt vagy elvállaljuk és kész van a megbeszélt időpontra. Átlagos átfutási időnk logózással együtt 7 munkanap, de lehetőség van akár pár napos gyártási ciklusra is. Csomagját a feladást követő munkanap futárszolgálat kézbesíti Önnek. A futárszolgálat hibájából történő csúszásra nem vállalunk felelősséget, de az ő leterheltségükből adódó csúszás megoldására is vannak működő módszereink.
Árgarancia:
Ha véletlen talál olcsóbbat honlapunkon levő árainkhoz képest, írja meg nekünk árigényét. Amennyiben minőségromlás nélkül el tudjuk készíteni reklámtárgyát, kölcsönös megelégedésben lesz részünk.

Árak és megrendelés azonnal: Honlapunkon az árak minden termék minden darabszámára és minden lehetséges nyomtatási technológiájára azonnal láthatóak, kalkulálhatóak, így Önnek nem kell árajánlatokra várnia. Mi nyílt lapokkal játszunk. A megrendelés könnyed és rugalmas, regisztráció nélkül csak e-mail üzenetet küldve is igénybe vehető termékoldalainkon. Az üzenetbe automatikusan belekerülnek a termék beállított paraméterei, mint szín, darabszám, emblémázási igény, személyes hozzáfűzések, stb.